![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 12 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: WL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwszy mój główny kod
mój drugi kod który nie wiem jak mam zrobić taki skrypcik aby można było dodać posta raz na np. 10 sekund aby na 10 sekund było zablokowane! a mianowicie hciał bym je połączyć tylko wyskakuje mi takie coś jak to dodam Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\Program Files\WebServ\httpd\gornik\left.php:8) in D:\Program Files\WebServ\httpd\gornik\gbook\index.php on line 11
Z Góry dzięks! Ten post edytował szmerak 5.05.2007, 20:37:43 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 12 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: WL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie kapuje mógł by ktoś jaśniej mi to wyjaśnić!?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Człowieku po polsku wszystko masz i z przykładem i ty tego nie czaisz??
To oznacza że na samym początku masz wywalić wszystko każdy znak duperelkę co leci do przeglądarki, php może być, byle by żadnego echo. Wysyłasz headeery a następnie reszta, lub alternatywa użycie funkcji ob_start(); To przecież proste. Kolega podał ci taki prosty link, ale niech strace wykonam za ciebie te kilka kliknięć więcej, pierwszy link z tych podanych: klik Wystarczy przeczytać, przecież to nie boli prawda. Nikt ci tu gotowca nie napisze, bo to nie edukacyjne. Ten post edytował www0_0 5.05.2007, 20:54:28 |
|
|
![]()
|
|
Dobra już wszystko mam dzięki!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 03:48 |