![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Wszystkich.
Jestem początkujący w php i mam problem z napisaniem czegoś w rodzaju nawigacji na stronie. chodzi mi o to aby gdzieś na stronie umieścić linki do wcześniej odwiedzanych stron np: Strona główna> panel administracyjny> artykuły... Czy ktoś może mi podpowiedzieć o co w tym chodzi, lub powiedzieć czy są gdzieś gotowe skrypty?? Pozdrawiam Nero |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z koro nie wiesz w ogóle jak się za to zabrać, to proponuje zacząć od:
klik Możesz również poszukać w googlach, ale ja mało znalazłem. Do jutra spróbuje napisać ci coś prostego, jak ja bym to zrobił, dziś już zbyt zmęczony jestem na myślenie:) Ten post edytował www0_0 5.05.2007, 22:02:46 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Wielkie dzięki za pomoc. Właśnie szukałem trochę na necie i w zasadzie żadnych konkretnych rzeczy nie znalazłem. Jeśli możesz to napisz taki malutki przykład. Będę bardzo wdzięczny Pozdrawiam Nero |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chy słuchaj, może cię troszkę zawiodę, ale niestety mnie to przerosło i prostego przykładu nie będzie
![]() No ale nic straconego, tak łatwo się nie poddałem, i dowiedziałem się jak to się fachowo nazywa:) No teraz to znalazłem na necie co jest pięć, niestety zbyt śpiący jestem aby pomyśleć nad tym, ale myśle to ci i tak wystarczy, jak by były jakieś problemy to pisz:) A nazywa się to: breadcrumb |
|
|
![]()
|
|
Dzięki wielkie za pomoc
Taki artykuł mi powinien wystarczyć ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:54 |