![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Mam nstępującu problem. Używam FCKeditor wszystko działa elegancko, zapisuje zawartosc do zmiennej a potem bez problemu ją wczytuje spowrotem do FCKeditor, pod warunkiem, że przy edycji tekstu nie używam ENTER. Jeżeli podczas edycji wcisnę ENTER przy próbie ponownego wczytania zmiennej nie wyświetla się nic - nawet sam FCKeditor. O dziwo jeśli wyświetlę zmienną ale już nie w edytorze wszystko wyświetla się poprawnie. Gdzie tkwi problem?
próbowałem coś pokombinować z funkcją nl2br ale nie dało żadnego rezultatu Ten post edytował mlynar 5.05.2007, 11:04:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem co to jest FCKeditor ale może tu chodzi coś JavaScript mianowicie
takie coś: var xx = 'sadasd asdasd asdasd'; wywali błąd w JS, ponieważ on czyta linijki, dlatego iż w JS nie trzeba uzywać ';' na końcu polecenia. -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
użyj funkcji str_replace() i wywal entery, np:
$zmienna = str_replace('\n\r', '', $zmienna); -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:57 |