![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
proszę o ocenę mojego serwisu służącego do skracania długi adresów.
na tym serwisie większośc działów jeszcze nie działa. Działa na razie tylko samo skracanie adresów. Adres: http://url.bee.pl Proszę o oceny! ![]() -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A powiedz Ty mnie... co ja mam tutaj ocenić?
- Wygląd? Nie ma sprawy - 1/10 - XHTML/CSS? Nie ma sprawy - 1/10 (strona nie jest poprawna... cssa wogóle nie ma) - Waga? Nie ma sprawy - 3/10 (strona waży 4,5kB, a mogłaby ważyć mniej...) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A powiedz Ty mnie... co ja mam tutaj ocenić? - Wygląd? Nie ma sprawy - 1/10 - XHTML/CSS? Nie ma sprawy - 1/10 (strona nie jest poprawna... cssa wogóle nie ma) - Waga? Nie ma sprawy - 3/10 (strona waży 4,5kB, a mogłaby ważyć mniej...) nie pytam się o te duperele tylko o użytecznośc tego serwisu -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uzytecznosc cieniutka bo adres dlugi i jeszcze z aliasem.... - http://tnij.org - po co robic marna kopie tego co dobre ?
Ten post edytował NuLL 4.05.2007, 18:24:25 -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użyteczność jest zerowa
![]() Po pierwsze: po co mi skracacz w subdomenie. Po drugie: pełno jest serwisów z lepszą funkcjonalnością A, sprawdź to: http://url.bee.pl/i_co_teraz/ ![]() |
|
|
![]()
|
|
nie z aliasem tylko z domeną
![]() -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
bee.pl :: darmowe domeny, darmowe aliasy (...) - na jedno wychodzi... nie na jedno! domena a alias to zasadnicza różnica -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyglada jak alias - jeden pies...
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Wyglada jak alias - jeden pies... dobra mniejsza z tym. proszę o dalsze oceny ![]() -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
Teraz ocenie wyglada - strona jest zalosnie brzydka
![]() --- Zamykam, tiraeth -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 01:44 |