![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Poszkuje skryptu, który umożliwi mi wysyłanie plików na serwer ftp. Skrypt musi mieć system uzytkowników, albo logowania.... Chodzi mi o to, że chce udostępnić kilku osobą wrzucanie plików na FTP, ale nie chce im podawać hasła.. Więc chciałbym zeby logowali się przez taki skrypt innym hasłem i loginem i wrzucali pliki z poziomu przeglądarki. Zależy mi na tym, żeby skrypt był juz sprawdzony... Szukam juz troche czasu, ale nigdzie nie moge znaleźć czegoś dobrego i przede wszystkim DARMOWEGO. Mam nadzie, że pomozecie ![]() Takie forum, a nic nic nie zna ? oO Ej, no pomożcie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdz sobie to Quasars Storage - The Filemanager super skrypt ale niestety ja mam problem z downloadem przez ten skrypt , sciaga tylko 2 MB.Przez ftp-a sciaga noramlnie
Ale moze u ciebie bedzie ok Pozdrawiam dj.tOmmaso |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2007 Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
Ten skrypt jest bardzo kiepski. Spróbuj File Upload 1.1.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Skrypty operujące i obsługujące pliki
http://www.skryptyphp.net/component/option...d,93/Itemid,93/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 10:21 |