![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tym razem daję do oceny mój skrypt, na którym możecie za darmo założyć sobie bloga. Wystarczy się zarejestrować.
Link: http://rus-stal.home.pl/webmaster/pozycja/blogi/ Proszę o oceny Pzdr ![]() -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod Musisz podać nowe hasłoMusisz podać swój adres e-mailDane zostały zmienione Słabe zabezpieczenia, słabe możliwości, brzydki wygląd bez możliwości zmiany. Jednym słowem kilka godzin pracy. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2007 Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
To jest skrypt BlogHosting. Lay jest twój
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie to jest mój autorski
-------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli chodzi o funkcjonalność to się nie wypowiadam.
Jeżeli chodzi o kod: 1. tabelki 2. Brak DOCTYPE 3. <head> i <body> deklaruje się tylko raz 4. Przestarzałe znaczniki 5. CSS inline 6. Brak jakiejkolwiek semantyki w kodzie Co do wyglądu to: 1. Właściwie nie ma co oceniać 2. Strona się rozjeżdża. Główna tabela gdzieś z lwej strony z jakimś marginesem i ustalonym width a stopka z width w procentach. 3. W FF wygląda inaczej niż w IE. Ogólnie strona nie zachęca i powinieneś sporo nad nią jeszcze popracować. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie to jest mój autorski taa... http://rus-stal.home.pl/webmaster/pozycja/.../dupa/index.php Cytat Script by Alex Poza tym strona mi się nie podoba. Nieciekawie wygląda i jest mało absorbująca. Ten post edytował Speedy 4.05.2007, 13:29:46 -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
sam skrypt blogu nie jest mój.
ale ja zrobiłem cały serwis umożliający zakładania blogów -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4.07.2025 - 16:51 |