![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypt do Gadu-Gadu dziala mi ok, ten co jest tu na GG oraz ten drugi.
Mam natomiast taki problem: Chcialbym zeby wiadomosc ktora dojdzie do adresata numerka byla w kilku linijkach (z Enterem) mam zmiena: [php:1:0183feda4e]<?php $nick="Adma"; $mess="halo kto tam?"; $tresc="Wiadomosc od: $nick Tresc wiadomosci: -------------------------------- $mess -------------------------------- "; ?>[/php:1:0183feda4e] chcailbym żeby odbiorca tej wiadomosci otrzymal ja w postaci: Cytat Wiadomosc od: Adam [enter]
Tresc wiadmomosci: [enter] -------------------------------- [enter] halo kto tam? [enter] -------------------------------- [enter] a nie w jednej lini... Fajni bylo by jak jescze mozna $nick pogrubic, Szukalem jak to zrobic na Forum ale niestety nic na ten temat nie pisalo. ThX za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php >> Skrypty
Uzyj zamiast [enter] rn |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
HEHEHE ale zamnie Idiota
![]() Nie myslalem ze to bedzie aż tak proste ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a dokładnie pokaż ten skrypt bo mnie zaciekawił bardzo
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a dokładnie pokaż ten skrypt bo mnie zaciekawił bardzo
![]() Tobie to bym pupy nie pokazał nawet gdyby cię ciekawiła... PS. Nie mogłem sie powstrzymać. ------------------------------ zmoderowane: Seth -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:57 |