![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym poddać waszej opinii moja nową stronę. Przede wszystkim starałem się zrobić stosunkowo prosty lay, ładny, czytelny.
Chciałbym prosić o ocenę wyglądu, funkcjonalności i kodu jeżeli można. Click Aha, do wiadomości ![]() ![]() Ten post edytował Kreton 2.05.2007, 18:47:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ładny prosty czytelny, wydaje się poprawnie napisany od strony kodu. Niepodoba mi się tylko to menu po prawej - za duże wcięcia jak dla mnie - wygląda to tak jakby było poszarpane - albo się rozjechało. Dałbym też większy odstęp wokół zdjęcia. No i te loga sponsorów - tak jakoś niechlujnie rozmieszczone. Tyle odemnie
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
brzydka czcionka na zakładkach, jw. za mały odstęp od zdjęć i za duży w menu, a logo sponsorów nie mam... pewnie adblock wyciął
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra, poprawię. Tylko zastanawiam się nad czcionką w tym menu na górze. Chyba będę musiał się porwać na obrazki z tekstem wygładzonym. Zawsze parę kilo więcej.
Tylko tyle komentarzy ? Zależy mi bo strona idzie pod młotek. Znaczy za kasę ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czcionka straszna, zbyt mała odległość pomiędzy liniami. Ładniejsza jest na menu.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Wygląd: czcionka na minus
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Czcionka straszna, zbyt mała odległość pomiędzy liniami. Ładniejsza jest na menu. Poprawione. Cytat [...]za duże wcięcia jak dla mnie - [...] Dałbym też większy odstęp wokół zdjęcia. No i te loga sponsorów - tak jakoś niechlujnie rozmieszczone. Poprawione. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz dużo ładniej wygląda.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:02 |