![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dostaje komunikat typu: Fatal error: Exception thrown without a stack frame in Unknown on line 0, niestety nie wiem dlaczego ten komunikat sie pojawia. Pojawia sie w mojej klasie Session, w ktorej po "zakomentowaniu" wyjatkow wszystko dziala poprawnie.
Wie ktos dlaczego? -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bez jakiegoś kodu to Ci chyba nikt nie pomoże
![]() coś z sesją ? http://www.litfuel.net/plush/?postid=45 ogólnie popatrz w google ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie pomaga...
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja, ja, ja wiem !
Miałem cos takiego, chodzi o to że zapene odpalasz skrypt na serwie *nix i zapene jest on troszeczkę źle skonfigurowany, daj plikowi prawa 777 i powinno hulać ![]() -------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nauczcie się anglika. Skrypt zapewne korzysta z session_set_save_handler(), a tutaj gdzie dasz ramkę try? Jak to i tak jest np. uruchamiane przed wszystkim ?
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
4 posty niżej znajduje się Temat: Fatal error Exception thrown without a stack frame in Unknown on line 0
Ten post edytował Jarod 4.05.2007, 20:37:13 -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przeniesmy dyskusje tam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:38 |