![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Załadowałem pliki na serwer korzystając z formularza do uploadu. Niestety nie nadałem plikom chmod przed zapisem do katalogu (nobody) i teraz przez to nie mogę ich skasować. W jaki sposób mogę usunąć pliki które nie mają grupy lub jak mogę im zmienić chmod na jakiś sensowny np 644 zebym mogl skasować je np z poziomu klienta FTP? Pozdrawiam [+] edit Dodaje tag, aby temat był zgodny z forum Przedszkole, ponieważ już padły odpowiedzi. Na przyszłość proszę pamiętać o tym, inaczej temat zostanie zamknięty. --- ~strife |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Problem był w tym że nie pamiętałem nazw plików ![]() Ale poradziłem sobie - późna pora i ciężko się myśli. Zostawię proste rozwiązanie na wypadek gdyby ktoś jeszcze tego kiedyś szukał
A najlepiej przy uploadzie plikow nie zapominac o prawach i zawsze je nadawać przez chmod ![]() Przepraszam za zawracanie glowy - czas sie wyspac Pozdrawiam serdecznie Ten post edytował MiB-bydg 2.05.2007, 00:39:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 01:23 |