![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak zrobic żeby tabelka w których jest więcej znaków niz w innych wymuszała naprzykład złamanie wiersza żeby pozostawała w szyku reszty
HELP MY -------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
"Necessitas ultimum et maximum telum est." "Ventem seminabunt et turbinem metent." "Gallia est omnis divisa in partes tres..." |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2007 Skąd: /dev/urandom0 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale chodzi ci o zwykłe htmlowe tabelki? musiałbyś się zająć pojedynczymi znakami i spacjami...
![]() -------------------- Nigdy nie kupuj Compaqa. Najpierw będziesz musiał dokupić do niegokupe akcesoriów, a potem one wszystkie wysiądą.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ustawić szerokość td ? lub www.php.net/wordwrap ?
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przed pętlą while mam <table>
w pętli mam <tr> a za pętlą mam </table> i żeby wszystkie <tr> wykonane w pętli były równe jak to zrobić? ![]() -------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
"Necessitas ultimum et maximum telum est." "Ventem seminabunt et turbinem metent." "Gallia est omnis divisa in partes tres..." |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przed pętlą while mam <table> w pętli mam <tr> a za pętlą mam </table> i żeby wszystkie <tr> wykonane w pętli były równe jak to zrobić? ![]() Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, napewno jak podasz nam kod to więcej Ci napiszemy. Nie mniej jednak możliwe, że chodzi Ci o coś takiego? :
? -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:10 |