![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 56 Dołączył: 3.11.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam napisany index w html'u i gdy klikam opcję "źródło strony" to pokazuje wszystkie divy itp.
Czy ktoś może zaszkodzić stronie gdy jest w posiadaniu takiej wiedzy? W php nie jest pokazywane źródło strony. Czy mogę więc przenieść cały html do echo w php? Ten post edytował muk4 1.05.2007, 17:02:11 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 1 Dołączył: 1.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj.
Oczywiscie, ze moze zaszkodzic:) Jezeli tylko ustawisz chmod 777:) mysle ze nie ma sensu wstawiac calego tekstu do echo, zezeli jest on statyczny. a jezeli chcesz juz go bardzo wstawiac do php pomysl o systemie szablonow.. poprawki w zawalonym htmlem pliku php to zgroza... btw mozesz wstawic ten html wcinajac go w php.. po prostu zamykasz i otwierasz po nim dalej kod. Pozdro. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Oczywiscie, ze moze zaszkodzic:) wlamanie poprzez kod html zabawne ![]() Oczywiscie w niczym ci to nie zaszkodzi chyba ze mialbys logowanie w javascript z podanym loginem i haslem w if ![]() Ten post edytował Dandelion 1.05.2007, 19:50:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2006 Skąd: include('root/europe/ poland/szczecin.php'); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Dandelion: Osobiście znalazłem taki kwiatek z loginami i hasłami w js. Po informacjach odemnie ancymon zmienił logowanie na logowanie w php, zostawiając stare hasła i loginy
![]() @katsuo: Jak sobie wyobrażasz włamanie przez kod html ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 21:58 |