![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam takie zapytanie:
gdzie: guest_tbl = ("id", "nick", "pass"...itp) guest_ext_tbl = ("id", "users_id", "id_clan", "clan_activate") clanwar_clans_tbl = ("id", "active", "id_clan_admin", "name", "tag"...itp) moje pytanie brzmi czy dobrze jest napisane to zapytanie ? Bo kiedy zapisuje plik i odpalam to jest blad "Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /data/virtual/...../plik.php on line 18". Prosze o pomoc. Z gory dzieki. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 81 Dołączył: 6.04.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przed
daj i sam sprawdź ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nic nie daje ze dam echo ;/ nie mam pojecia dlaczego nie chce to dzialac ;/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błędne zapytanie sql
dwa razy dałeś synonim e do tabeli i porównania -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzieki portadzielm sobie literowka byla
![]() Ten post edytował Flaku 1.05.2007, 14:39:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 15:21 |