![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaczne od tego, że jestem zielony w php
![]() Buduje stronę z includując podstrony (o w ten sposób "index.php?id=jakas_podstrona") - nei wiem jak to inaczej nazwać ![]() strony ładują się ładnie, tylko chce w podstronie includować jeszcze inną zawartość ![]() ![]() to jest ten kod którego używam
próbowałem użyć tego samgo kodou do ładowania podstron podstron zmneiniając tylko ID i lokalizację ale niestety nie działa ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ech wolne jest
![]()
Adres strony : moja strona.pl/index.php?show=1 -------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
"Necessitas ultimum et maximum telum est." "Ventem seminabunt et turbinem metent." "Gallia est omnis divisa in partes tres..." |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może troche inaczej to przedstawie bo Twój sposób 'wert1' coś mi nie działa
![]() dorzucam schemat tak żeby było jaśniej ![]() Kod http://img115.imageshack.us/img115/1028/grafqf6.jpg teraz troche budoowy lokalizacyjnej *to pogrubione to foldery Kod [i]...[/i] [b]strony[/b] index.php Kod [i].../strony/[/i] [b]galeria[/b] galeria.php Kod [i].../strony/galeria/[/i] [b]zdjecia_zwierzakow[/b] zwierzaki.php KOD - KROK 1 link
zawartosć
?> [/php] potrzebuje KODU do KROKU 2, ten sam co w pierwszym nei działa, a ten nadesłany przez 'wert1' nie działa prawidłowo chyba jeszcz ebardziej namieszałem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował Kicok 1.05.2007, 09:09:03 -------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ucz sie dobrych nawyków od razy i nie pobieraj getem urlów bo ktoś Ci zaimportuje swój skrypt i będzie smutno
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:13 |