![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 6 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Szanownych Forumowiczów!
Na początku przyznam, że nie miałem czasu, aby przejrzeć forum pod kątem wystąpienia tego tematu (czas goni - potrzebuję rozwiązania "na teraz"). OPIS: Mam formularz W nim przycisk "Dalej" (typ submit). Chciałbym dorobić przycisk "Przerwij" tak, aby szedł do tej samej strony co "Dalej" i tam mam kod kończący działanie. I tu pojawia mi się problem: Jeśli przyciskowi nadam "button" i dam zdarzenie onclick, formularz nie wysyła zmiennych. Jeśli nadam przyciskowi "submit" formularz oczywiście wysyła zmienne, ale nie wysyła informacji, który przycisk został wciśnięty. Czy ma ktoś z Was pomysł jak to rozwiązać "na gorąco"? Z góry dziękuję za odpowiedzi! Pozdrawiam, Ulek -------------------- Prawo Wylera:
Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakim cudem nie działa? A ustawiłeś w ogóle atrybut name tym przyciskom?
-------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 6 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak człowiek może być aż tak GŁUPI jak ja...
Oczywiście zapomniałem nadać atrybut name.... Dziękuję Kicok za pomoc. -------------------- Prawo Wylera:
Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:27 |