![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem raczej laikiem jeżeli chodzi o java script, i pewnie z tąd mój problem. Używam biblioteki mootools. Oczywiście wszystko pięknie działa pod FF i Operą, niestety IE wywala błędy :/
Efekt można obejrzeć na http://levabul.php5.cz/whats/ Chodzi przede wszystkim o efekt wysuwania się warstwy w bocznym menu. Bardzo proszę o jak najszybsze rozpatrzenie mojego problemu, ponieważ gonią mnie sztywne terminy :/. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. ps. dawno mnie tu nie było ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 28.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
twój problem polega na tym że masz w ogóle nie zdefiniowane e (chodzi tu o uchwyt do zdarzenia) a chcesz używać jego metod - musisz wcześniej zdefiniować e
np.
(zamiast tagów php oczywiście tagi js[ale forum nie obsługuje podświetlania js]) i wywołanie: onXxx = "xxx(event, inne_parametry)" Jeśli chcesz żeby działało pod ff i ie musi być pierwszym parametrem funkcji i musi być to event PS: może i pod ff Ci działa ale itak generuje błąd |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli chodzi ci o linie
Kod (e.preventDefault) ? e.preventDefault() : (e.returnValue = false); to znalazły sie one tam przypadkowo. Po ich usunięciu dalej występuje problem.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:32 |