|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
witam
(wklejam jeszcze raz poprawnie) Bardzo proszę o pomoc w zmodyfikowaniu prostego skryptu ładującego obrazek do galerii. Galeria jest we flashu oto ten skrypt:
---- Potrzebuję zmienić go w taki sposób aby po wciśnięciu buttona "przeglądaj" nie otwierało się okno "wysyłanie pliku" z windowsa tylko okno imagemanager z tinyMCE który wywoływany jest poleceniem po którym pojawia się iframe z galerią obrazków z imagemanagera Okno imagemanagera działa w ten sposób : 'myiframe'-to nazwqa iframa w którym otwiera się galeria obrazków imagemanagera 'pageproperties'-nazwa formularza obsługującego tą akcję 'nazwa_pola_textowego'-pole tekstowe w którym ładowany jest adres obrazka po kliknięciu na nim Mój problem polega na tym aby połączyć skrypt z galerii ze skryptem z imagemanagera tak aby po kliknięciu "przeglądaj" otwierało się okno imagemanagera. Samo podlinkowanie nie pomaga gdyż obrazek mimo załadowania jego adresu do pola tekstowego "przeglądaj" nie jest uploadowany do galerii głównej a href javascriptu dla imagemanagera w headzie jest prawidłow umieszczony nie wiem czy jasno opisałem bardzo liczę na Waszą pomoc ------------------------- wszystko fajnie ale miałeś napisać PW z poprawnym tagiem a nie tworzyć nowy wątek zostawię go, ale to wykroczenie będziesz miał na sumieniu ~Cienki1980] przepraszam Strasznie surowe zasady tu macie. Chyba nie czeka mnie sąd 24 godzinny za to wykroczenie? |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Napewno nikt ci tutaj nie zmodyfikuje kodu "tak o" bo to kosztuje czas a jak wiadomo czas to pieniądz .
Jeśli chodzi ci o sposób rozpoznania pliku przez przeglądarkę to poczytaj o mimetyp i header http://pl.php.net/header, nie wiem czy o to ci chodzi ale tylko tyo przychodzi mi do głowy. -------------------- c++ , javascript , PHP , SQL , MYSQL , CSS - wszystko czego potrzebuje prawdziwy mężczyzna LoL
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.08.2025 - 03:49 |