![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kruklanki/Otwock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
Od razu przepraszam, jeśli podobny temat juz istnieje. Nie zakładam nowych tematów tak od razu, ale za diabła nie wiem jak nazwać moja zagwostkę, żeby wyszukać odpowiedź czy na Forum czy w goole-elementarzu. Otóż przygotowuję szablon do aukcji w Allegro, a tam mozna wykorzystac jedynie html i css. Chciałbym, aby po kliknięciu na link otwierało sie nowe okno - to nie problem, ale, zeby było małe - tak 400 px x 400 px. Coś w rodzaju popup. Nie chce zaśmiecać sieci pierdołami, ma być to link do opisu przykładu. Bardzo prosze o pomoc i zgóry serdecznie dziękuję ![]() ____________________________________________________ Przepraszam, jeśli zaśmieciłem Forum, w razie czego proszę wywalic do kosza. Znalazłem rozwiązanie : http://www.webzone.shost.pl/index.php?strona=89 ... właśnie o to mi chodziło ![]() ![]() Ten post edytował BatGraf 28.04.2007, 21:07:58 -------------------- _____________________________________________________
Pierwszy Tutorial - :) Drugi tutorial :) Trzeci tutorial :) A wszystkie trzy - jak usmiechnąć się do siebie :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy przy redagowaniu opisu aukcji na allegro takie coś zostanie dopuszczone ?
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam, jeśli zaśmieciłem Forum, w razie czego proszę wywalic do kosza. Znalazłem rozwiązanie [...] Zamykam ( temat nie jest zgodny z forum Przedszkole ). potem wywalę. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 22:09 |