![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam taki problem. otoz chce zeby po nacisnieciu guzika typu echo "<input type=\"submit\" name=\"przycisk\" value=\" 1 \">\n"; pojawila mi sie wartosc 1 (jeden) w okienku formularza typu echo"<input type=\"text\" name=\"liczba\" value=\"\"> \n"; prosze o pomoc. jak za malo informacji podalem to jestem online ;p i moge odrazu odpisac Narkoza |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie ten dział do szukania skrypty
spróbuj $_POST['przycisk'] wcisnąć między value inputu - liczba -------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
"Necessitas ultimum et maximum telum est." "Ventem seminabunt et turbinem metent." "Gallia est omnis divisa in partes tres..." |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
exxxxxtraaaa dzieeki dziala
teraz mam nastepne pytanie :roll2: jak zrobic zeby w tym okienku formularza nie kasowal poprzedniej wartosci. np jak wcisne dwa razy przycisk 1 to zeby w okienku formularza pojawilo sie 11 zgory dziekuje Narkoza |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamiast $_POST['przycisk'] użyj $_POST['liczba'].$_POST['przycisk']
W tym co opisujesz strona za każdym razem musi zostać przeładowana, możesz wykorzystać javascript do robienia tego bez przeładowywania: input name przycisk zmien typ z submit na button i dodaj onClick="this.liczba.value=this.liczba.value+this.value" Ten post edytował virusek856 30.04.2007, 23:42:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 08:01 |