![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, próbuje wlaśnie napisać skrypt rejestracji z systemem kontroli sesji. Jednak jak na razie nie za bardzo mi to wychodzi :/ Wyskakuje mi taki oto błąd
Mój skrypt wyglada tak (dodam tylko ze 52 linia to miejsce gdzie skrypt jest dołączony na stronie głównej)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 2 Dołączył: 8.11.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Było już o tym nie raz. Przed wywołaniem session_start() nic nie może zostać wysłane do przeglądarki celem wyświetlenia - nic nie może być wyświetlone zarówno przez funkcje echo(), print(), itp jak i poprzez dołączony plik, który zawiera HTML ( który po dołączeniu jest wyświetlany w przeglądarce). Najprościej jest dać session_start() na samym początku pliku głównego, który dopiero potem includuje inne pliki. Ten post edytował kresh 28.04.2007, 17:10:35 -------------------- Programuj pod kątem interfejsu, nie implementacji
Gang of Four michalbarys.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2006 Skąd: Chojnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w którymś pliku dołączanym użyłeś już session_start(); próbowałeś z ob_start(); na samym początku pliku?
-------------------- Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:46 |