![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktoś w jakiś sposób rozwiązał problem braku komponentów dla widoków w tym frameworku?
Chodzi mi o rozwiązanie zgodne z MVC - może coś przegapiłem. :/ Posiada ktoś jakieś informacje na temat wprowadzenia tej funkcjonalności - Zend_View_Component lub coś w tym stylu. Wolałbym się obyć bez pisania własnego rozwiązania. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, Twoje pytanie jest dosyć dziwne, komponentem dla widoku w ZF jest właśnie Zend_View...
Może sprecyzuj o co Ci chodzi, co chcesz zrobić? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolega bym chcial miec jak w PRADO pewnie
![]() ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, tak... brakuje mi czegoś co defaultowo będzie miało dostęp do kontekstu (request, acl, db etc.) i zwracałoby render automatycznie wykrytego szablonu. A tu nic :/
Niby helperami da radę pośrednio osiągnąć to, ale wydaje mi się to nienaturalne! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 07:04 |