![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuję osoby, która potrafiłaby napisać dosyć prostą, ale skuteczną dodawarkę do katalogów. Najlepiej, aby to była osoba, która ma pewne doświadczenie w tym zakresie. Podstawowe funkcje dodawarki:
- dodawanie do katalogow CNCat i otwarty.pl mini - system prostego i szybkiego wpisywania tokenow (nie mylić z rozpoznawaniem tokenów) - system sprawdzania, czy wpis zostal dodany - system naliczania oplat z konta uzytkownika - system doladowań konta Docelowa struktura skryptu: Użytkownik: Twoje konto | Dodaj stronę | Twoje strony | Tokeny do wpisania | Zaproponuj katalog | Statystyki Admin: Użytkownicy | Katalogi | Dodawane strony | Tokeny do wpisania | Mailing | Statystyki | Płatności Wymagania z mojej strony: - terminy - Bardzo zależy mi na terminach. Do dnia 8 maja oczekiwałbym całej, dopracowanej podstawy skryptu, czyli możliwości dodania własnej strony do systemu oraz całego dodawania tejże strony do podanych dwóch rodzajów katalogów. W praktyce to opracowanie całych podstron użytkownika: - twoje konto - dodaj stronę - twoje strony Oraz podstron admina: - użytkownicy - katalogi - dodawane strony Cały skrypt chciałbym otrzymać 20 maja. Niezmiernie zależy mi na dotrzymaniu terminu (!). Na poczatku chciałbym ustalić, że niedotrzymanie terminu wiąże się z obniżeniem kosztu skryptu. Ale to już byśmy dograli, gdy dojdziemy do porozumienia. - komentarzowanie kodu źródłowego (funkcji, petli, zmiennych). Komentarze maja być jasne i jednoznaczne. Chodzi o to, aby w przyszłości latwo było się we wszystkim połapać, kiedy będę chciał to rozbudowac. Kontakt: proszę o PW. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaki masz budżet?
Mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę to koszt minimum dwóch/trzech tysięcy? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 16:50 |