![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o taki skrypt, żeby na stronie było coś takiego do wpisania:
Imię: Nazwisko: Numer Konta: Kod 1 Kod 2 Kod 3 Kod 4 Kod 5 Kod 6 Kod 7 Kod 8 Kod 9 Kod 10 I że można wpisać tylko jeden kod a te dane imie nazwisko numerk konta zostawić wolne. I żeby ten skrypt mi te dane wpisywał to jakiejs bazy żebym mógł je sprawdzać. Jest coś takiego? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
takiego skryptu nie ma a my Ci go nie zrobimy
-------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
"Necessitas ultimum et maximum telum est." "Ventem seminabunt et turbinem metent." "Gallia est omnis divisa in partes tres..." |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2007 Skąd: /dev/urandom0 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
robisz sobie w htmlu pola tekstowe, a potem wysyłanie do skryptu php a tam wrzucanie do bazy (zapraszam chyba do przedszkola)
-------------------- Nigdy nie kupuj Compaqa. Najpierw będziesz musiał dokupić do niegokupe akcesoriów, a potem one wszystkie wysiądą.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
![]() ja mam teki skrypt, wszystkie dane zapisuje w bazie txt (do pliku). Musisz go tylko skonfigurować, pod twoje funkcje. Kliknij tutaj kieruj sie punkt po punkcie pozdr ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 06:27 |