![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
nie jestem programista zatem prosze o wyrozumialosc ![]() Ponizej zamiescilem dwa fragmenty jednego skryptu. Skryptu ktory dziala prawidlowo tylko musze wprowadzic w nim zmiane. Ale od poczatku: Jest to fragment skryptu za pomoca ktorego przesylane sa odpowiedzi na ogloszenia i inne tresci umieszczone na stronie. Teraz po wyslaniu wiadomosci do odbiorcy trzeba zaznaczac dana wiadomosc i klikac usun. Musze - a nie potrafie ![]() Mam nadzieje ze mi pomozecie:
------------------------- przenoszę MySQL->Przedszkole ~Cienki1980 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobra to nap
Ten post edytował maryaan 24.04.2007, 21:57:08 -------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Jesli masz ochote poswiecic mojemu problemowi jeszcze chwile, napisz prosze co mam zrobic. Napisales: "zamien miejscami header i wykonywanie zapytan" a ja nic nie kapuje ![]() Ten post edytował graf 24.04.2007, 21:26:10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2006 Skąd: include('root/europe/ poland/szczecin.php'); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja nie jestem hydraulikiem i nie zabieram się za wymienianie instalacji wodnej w domu.
Tobię doradzę to samo, nie jesteś programistą.... to zapoznaj sie z podstawami, a dopiero zacznij przerabiać skrypty. Bez znajomości podstaw nic nie zrobisz, a nasze tłumaczenia na nic Cię nie naprowadzą.... Chyba, że dasz to w dziale oferty pracy, zaproponujesz rozsądną kwotę i ktoś kto ma wolny czas, zrobi to za Ciebie. Pozdrawiam. Ten post edytował Amorph 25.04.2007, 07:25:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 04:19 |