![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2003 Skąd: bialystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Nie miałem wcześniej styczności z fck. Usiłuje napisać własny plugin to fck. Jako rezultat chcę osiągnąć efekt : kiedy zaznaczymy fragment tekstu w fck to po naciśnięciu buttona pod zaznaczonym tekstem pojawi sie sie np pusty div ze stylem clear:both. Chcę wzorować się na podobnym przycisku jak bold. Od czego zacząć? Pozdrawiam No to może troszkę inaczej. Jak zmienić przycisk poziomej kreski <hr> tak aby zamiast hr wstawiał coś innego? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kiedyś pisałem plugina do fck o podobnej funkcjonalności co ty chcesz nie mam niestety kodu żeby Ci pomóc ale wiem na pewno że jak przejrzysz forum sourceforge dla tego projektu to znajdziesz odpowiedź ( jest zakopana głęboko - ale na pewno ją znajdziesz )
edit: daj mejla na pw wysle ci no sie znalazło Ten post edytował sticker 25.04.2007, 15:26:01 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2003 Skąd: bialystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, działa aż miło
Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:44 |