![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi o to, żeby strona po odświeżeniu automatycznie wysyłała dane z formularza
czyli: <input type=submit value=loguj name=loguj> żeby było wykonywane automatycznie po wejściu na stronę. coś takiego znalazłem ale nie działa mi:(tzn wysyła jakieś dane ale nie takie jak przycisk. (przycisk działa a to nie) <script type="text/javascript"> setTimeout("loguj.submit()",3000) </script> generalnie to chodzi o to, że mnie ze stronki wylogowuje. Wpisałem wiec prawidłowe dane jako domyślne i chciałbym żeby przy przeładowaniu strony dane te zostały automatycznie wysłane. Najlepiej jakby strona która sie otworzy była w innej ramce. Wtedy będę miał co odświeżać:) z góry dzięki za odpowiedż ![]() ok pomęczyłem sie troche i juz mi loguje <input type=onsubmit value=loguj name=loguj> tak działa:) Tylko jak zrobic żeby ładowalo do innej ramki? nie widze opcji kasuj wiec informuje ze juz dałem sobie z tym rade:) Tak czy inaczej dzięki:) Ten post edytował 666mar 23.04.2007, 00:47:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 08:04 |