![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cześć mam neostrade zmienny ip zrobiłem domenę w no-ip i gdy wchodze na zmienny to mi sie strona pokazuje a kiedy na domene to pisze ze takiej strony niema Pomocyyy!! plzka
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
zainstalowałeś programik no-ip?
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak i mam web serva ale kolega mi mówi że apache mnie nie_słucha a mam domenę ziomxx.no-ip.org
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 5 Dołączył: 8.07.2004 Skąd: gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a na firewallu odblokowałeś port 80 ?
-------------------- Sygnaturkę ukradli
|
|
|
![]()
|
|
ale w sensie czy zmieniłem czy zostawiłem ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 5 Dołączył: 8.07.2004 Skąd: gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale w sensie czy zmieniłem czy zostawiłem ? ani to, ani to... W sensie czy pozwoliłeś innym komputerom na łączenie się z Twoim na porcie 80. Możesz to zmienić w panelu sterowania w zaporze sieciowej zakładając, że masz windows xp -------------------- Sygnaturkę ukradli
|
|
|
![]()
|
|
no niewiem ale mi to sie niepokazuje ani nikomu...
a i potrzebuje port 7171 bo zakładam serwer do tibi i jak zrobilem ta zapore to co dalej to znaczy w neostradzie odznaczyłem to co dalej ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:44 |