![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z polem typu select. Chodzi o to ze wybieram sobie cos z selecta i przechodzi mi do danej akcji. Wyswietla sie to co jest w akcji + select w ktorym wybieralem ( a wybrana wartosc w nim zmienia sie spowrotem na wybierz) Jak zrobic zeby po wybraniu przeszlo mi do danej akcji a select byl ustawiony na to co wybralem?
Prosze o pomoc [+] edit Dodaje tag, aby temat był zgodny z forum Przedszkole, ponieważ już padły odpowiedzi. Na przyszłość proszę pamiętać o tym, inaczej temat zostanie zamknięty. --- ~strife |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 2 Dołączył: 8.11.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował kresh 22.04.2007, 11:05:50 -------------------- Programuj pod kątem interfejsu, nie implementacji
Gang of Four michalbarys.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No niby działa ale nie do końca
![]() Wszystko działa dobrze ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 2 Dołączył: 8.11.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sorry mój błąd, to jest poprawiony kod
-------------------- Programuj pod kątem interfejsu, nie implementacji
Gang of Four michalbarys.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:58 |