![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
Pomysł na jaki dzisiaj wpadłem, na razie tylko stworzyłem projekt graficzny i myślę, czy dalej się tym bawić. Dobrej strony z przepisami na drinki dla amatorów w polskim internecie brakuje, przy dobrym rozreklamowaniu i pozycjonowaniu mógłbym to jakoś pociągnąć, tym bardziej, że zamierzam dać możliwość wstawiania (oczywiście z aktywacją moją) swoich przepisów.
Proszę o jakieś oceny samego pomysłu, grafiki i jakieś sugestie. Z góry dzięki ![]() http://img132.imageshack.us/img132/5673/edax2.jpg |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
troche za brązowe, ale schludne i czyste mi się podoba, chociaż można by czymś złamać ta brązową monotonność
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo ładne, od razu wiemy o co chodzi. Super czytelne ale może rzeczywiście przydałby się ajkiś dodatkowy akcent kolorystyczny. Chodź być może popsuje on wszystko?
Przydałoby się abyś przedstawił ten lay bez AA dla czcionek. skala 0-10: - czytelność - 10 - układ 10 - logika - 5 (chyba że to ma być strona dla losowych drinków - brakuje tu menu głownego, czegoś w topie (edytuję właśnie ten post, wcześniej dałem 0 bo nawet nie zauważyłem że z boku jest menu, ale to chyba niewłaściwie miejsce dla niego, tak pośród innych rzeczy ) ![]() Ten post edytował babejsza 21.04.2007, 22:48:24 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też mi się podoba, i też dorzuciłbym jakiś kolor. Drinki = impreza, powinno być więcej życia
![]() |
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
Kwestia dodania jakieś wariacji kolorystycznej mi się podoba, i z tym będę próbował
![]() - logika - 5 (chyba że to ma być strona dla losowych drinków - brakuje tu menu głownego, czegoś w topie (edytuję właśnie ten post, wcześniej dałem 0 bo nawet nie zauważyłem że z boku jest menu, ale to chyba niewłaściwie miejsce dla niego, tak pośród innych rzeczy ) ![]() W miejscu, gdzie teraz pokazany jest duży przepis, na stronie głównej będzie tekst, z linkami w środku i obrobiony zdjęciami. Pokazałem jakby podstronę, bo to ważniejsze w sumie ![]() Też mi się podoba, i też dorzuciłbym jakiś kolor. Drinki = impreza, powinno być więcej życia ![]() Właśnie nie chcę nadawać imprezowego stylu, bo to może tylko zburzyć elegancję strony, przede wszystkim zależy mi na treści oprawionej w ładnym stylu. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To pokaż dla pełnego obrazu stronę główną (beaz AA czcionek najlepiej)
![]() |
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dałem Verdana'ę w tekście i dodałem taki mały akcent w tych paskach, zmieniłem też położenie menu. Pokazuję wstępną pierwszą stronę.
http://img441.imageshack.us/img441/9480/ed2xm5.jpg |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nijakie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 2 Dołączył: 10.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spodziewalem sie czegos lepszego po domenie, preferowalbym na takiej stronie raczej zielony, fiolet i jego odcienie (oczywiscie nie razem). nazwa EasyDrinks - mowi (a przynajmniej mi) ze zaraz zobacze jakis "soczysty" lay i logo z cytrynką
![]() - po co ten AA skoro w wersji koncowej i tak go nie bedzie - cien pod nazwą EasyDrinks wywalamy - zmien uklad - caly prawy blok jest za szeroki, menu na góre, newsy wyzej, info o stronie gdzies na boku, albo najlepiej zrob jakis ciekawszy top i mozna to gdzies w nim ulokowac - te koleczka w naglowkach hmmm mogą zostac ale pomniejsz je, pogrub i nie rob jednego w drugim ![]() - pattern w tle mi sie podoba, ale lepiej by wygladal gdyby był w odcieniach zieleni, a kolka z lekkim gradientem no i to tyle jak na razie. pzdr -------------------- :P
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 20:55 |