![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 1 Dołączył: 18.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam mały problem ze zliczeniem czasu otwarcia strony.
Chodzi o to że gracz klika na link i otwierają mu sie dwa okna, jedno sponsora (na innym serwerze) a drugie z licznikiem 10 sekund, jeśli nie zamknie okien dostaje bonus, jeśli zamknie nici z bonusu. Ma ktoś jakiś pomysł? -------------------- Darmowa wyszukiwarka MP3
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
musisz poprostu w javascripcie napisac kodzik ze gdy chce zamknac, szybko poprzez opener przesylasz informacje iz zamknął okienko. Lecz opener dziala tylko wtedy jesli otwarłęś okienko poprzez window.open
-------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 2 Dołączył: 8.11.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Należy pamiętać o tym, że JavaScript można w każdej chwili wyłączyć.
1. Klikam więc, otwierają mi się okienka. 2. Wyłączam JavaScript 2. Zamykam okienka. Mnie to zajmie mniej niż 10 sek. ![]() Trzeba pamiętać, że JavaScript nie może być wiarygodnym elementem aplikacji, gdyż zawsze istnieje ryzyko, że użytkownik może wyłączyć obsługę JavaScriptu w przeglądarce. -------------------- Programuj pod kątem interfejsu, nie implementacji
Gang of Four michalbarys.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 1 Dołączył: 18.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OK, samą idee jakąś załapałem, teraz tylko mam problem z przesłaniem info...Chodzi mi o to, żeby po 10 sekundach wykonać akcje dodawania do bazy...w js jestem kompletnie zielony, mógłby ktoś pomóc ?
-------------------- Darmowa wyszukiwarka MP3
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:49 |