![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 1 Dołączył: 27.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy można jakoś klikając na link przypisać zmienną?
np stronka index.php ma link: wklej wartość 4p klikając otwiera się stronka wynik.php $plik= wartość wywołana linkiem np: 4p ewentualnie może to być na tej samej stronce jeżeli kłopotem jest :przeniesienie wartości do innej. HELP! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Subbmit wysyła jakąś wartośc i zmienna ja zczytuje $_GET lub $_POST
-------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
"Necessitas ultimum et maximum telum est." "Ventem seminabunt et turbinem metent." "Gallia est omnis divisa in partes tres..." |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 1 Dołączył: 27.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a możesz podać przykład, bo nie jestem mocny w tych sprawach kombinuje coś z form ale mi nie idzie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 2 Dołączył: 14.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------strona.php-------------------------
<a href = "strona.php?id=1">Kliknij mnie</a> <a href = "strona.php?id=2">kliknij mnie tez</a> $id = (int)$_GET['id']; echo $id; |
|
|
![]()
|
|
ok dzięki crafter, działa
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 03:00 |