![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam problem, chcem zeby obrazek generowal sie w mniejszych rozmiarach wiadomo dlaczego... ale po zastosowaniu ponizszej funkcji (prubowalem tez normalnie w skrypcie to umiescic ale... jak bylo w skrypicie to IE wyswietlal krzaki typu ;flkwne9834t5%$^GW$%GWEo zamiast zdjecia firefox to samo. ktos mi doradzil zebym dodal na poczatku header jpeg.... wiec dodalem, po tym w IE bylo to samo a w firefox zamiast calej strony i danych wyswietlal biala strone i wypisywal adres strony na ktorej wlasnie jestem (nie wiedziec czemu? a po tym jak przenioslem to do innego pliku z funkcjami i sie do niej odwowlywalem firefox dalej swoje robil czyli biale tlo i wypisany adres strony a IE wyswietlal wsyzstko dobrze ale w miejscu zdjecia nie ma nic. Prosze was o jakas pomoc bo juz nie wiem co z tym robic. ponizej funkcja
------------------------- proszę używać poprawnego BBCode tym razem poprawiłem ~Cienki1980 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:12 |