![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jak wam się podoba :
http://lil0.nazwa.pl/zegareczki.com/ Ps. udostępniłbym wam Panel ale popsujecie bo wy psuje jesteście ;] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
0/10 za tykajace "cos", jak slysze dzwiek na stronie to mi sie agresor wlacza
-------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wygląd odstrasza. Jest szary, ponury. W kod patrzyłem tylko przez chwilkę, ale wydaje się ładny.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie każda strona musi być kolorowa
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2006 Skąd: Rudziniec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
popsrostu się pisze "po prostu"
|
|
|
![]()
|
|
Wow dziękuje, nie zauważyłem - na konkretnym modelu ładuje się tło w divie zamiast flasha, które jest z literówka ( właściwe z dwoma). Na stronie głównej jest poprawnie...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no jezeli musze wejsc na strone, to moge zniesc szarosc
![]() tylko pod topem te prostokaty myslalem ze sie grafa rozjechala... -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2006 Skąd: Kraków/Lublin/Lubartów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie się podoba... za wyjątkiem tego bałaganu pod topem. Reszta OK.
-------------------- Lepiej kijek obcinkować niż go potem pogrubasić.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"podtop" do naprawy. Szarość OK, bo strona przejrzysta i minimalistyczna (to lubię). Tykadełko z Flasha można wywalić bo rozprasza
![]() Kieruję się pierwszym wrażeniem, niemniej jednak strona nie odstrasza. Wręcz zachęciła by mnie do zostania (tylko ten "podtop"), gdybym szukał markowego zegarka, czy pióra, bo jest elegancka i stonowana. Ten post edytował sztosz 20.04.2007, 15:10:25 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:34 |