![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod PHP
kod php moze wyglada troche dziwinei ale to dlatego ze jest to komponent joomla dlatego troche inaczej lacze sie z baza danych ![]() ale problem polega na tym ze jak wcisne przycisk submit w formularzu szukania to pojawia mi się Cytat Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/abram01/domains/holewa.pl/public_html/hotel/components/com_hotele/hotele.html.php on line 160 A i jescze tylko zapytam czy jezeli bede miał w zapytaniu OR .. OR ... to czy jezeli w bazie bedą rzeczy które spełniają oba warunki zostana wyswietlone ? czy tylko spełniające jeden bo zalezy mi na takim czyms ze jezeli jest obiekt który spełnia kilka warunków to jest on wyswietlany a jezeli spełnia tylko jeden z podanych to zeby nie był wyświetlany ![]() Ten post edytował dawhol 19.04.2007, 18:14:44 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Osiek almost City ;-D Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niech zgadnę. $rows jest obiektem, a nie tablicą.
![]() Wszystko przez ten kod:
Nie wiem, czy da się zrobić, by do $rows przypisywana była tablica - nie kojarzę klasy, z której korzystasz. -------------------- "Hmmm, na wakacje trzeba będzie zacząć zarabiać, co nie? ;-] GTA IV się coraz bardziej zbliża... ;-]"
To się nazywa częsty update sygnaturki. ;-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak juz wspominałem to bedzie komponent do joomla a wiec korzystam z klass joomla czasami a w tym miejscu jest ok bo w innych zapytaniach to działa ;P
Wydaje mi się ogólnie ze bład tkwi w zapytaniu ale niewiem jaki ... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 00:44 |