![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2003 Skąd: Radzionków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() -------------------- www.desire.pl - kliknij nie pozalujesz :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak na moje to to jest brak bbcode
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co nas interesują te chrabąszcze co tu podałeś
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2003 Skąd: Radzionków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat A co nas interesują te chrabąszcze co tu podałeś
![]() sprecyzuj slowo "nas" Cytat jak na moje to to jest brak bbcode
Cytat Może:
http://www.mks.com.pl/baza.html?show=descr...ription&id=2021 http://securityresponse.symantec.com/avcen...l.redlof.a.html ? to nie to... dzieki za zainteresowane w przeciwienstwie do gosci powyzej.... ![]() zrobilem formata dobrze ze uzywam ghosta zajelo mi to chwilke... zaraz zobacze czy dalej takie cos sie robi ![]() dodam ze pojawilo sie to takze w pliku htm -------------------- www.desire.pl - kliknij nie pozalujesz :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wystarczyło dać fragment tego kodu...
Ja też miałem coś takiego (podobne) - był to jakiś wirus czy cośtam. Polecam: http://skaner.mks.com.pl - skaner on-line. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
wirus odpada w 100% no.. 99
to ze rozwala fakt.. sorry a ze to xml to nie wiedzialem... bo o tym wiem tyle co o haftowaniu dodam jeszcze...... wykasowalem to z kilku plikow... odswierzylem zawartosc folderu i znow to samo.... -------------------- www.desire.pl - kliknij nie pozalujesz :)
|
|
|
![]()
|
|
Cytat wirus odpada w 100% no.. 99
[...] dodam jeszcze...... wykasowalem to z kilku plikow... odswierzylem zawartosc folderu i znow to samo.... To co? Krasnoludki? Sprawdzałeś świezym antwirem? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest zakodowany skrypt JS.
Dekoder jest po nizej tego ciagu zakodowanego w zmiennej ExeString. |
|
|
![]()
|
|
Cytat To co? Krasnoludki?
tak to musialy byc one !! dla wszystkich uprzejmych... : to jednak byl wirus ktory przenosil sie przez pliki ktore mialem na koncie... ![]() Wankster dzieki za te info ![]() nigdy bym na to nie wpadl -------------------- www.desire.pl - kliknij nie pozalujesz :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:36 |