![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 9 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto fragment skryptu:
Kolejno linia 14, 15 i 16. Oto błąd: Cytat result resource in /home/neo/public_html/sm/engine/licz.php on line 16 ent is not a valid MySQL result Cały skrypt śmiga na localhoscie aż miło, podczas gdy po wysłaniu na serwer wszędzie, gdzie tylko napotka mysql_fetch_arra() podaje błąd o niepoprawnym argumencie. Co może być winą takiego zachowania? Czy niektóre ustawienia mogą wpływać na odczytywanie argumentów? Ten post edytował Cypherq 18.04.2007, 18:52:28 -------------------- "Zero 'errorów' nic nie oznacza. Walidator sprawdza tylko składnię. Kod strony jest jak psu z d**y wyjęty i to, że walidator świeci się na zielono nie oznacza, że ta kupa jest ładna" - mike
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Osiek almost City ;-D Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powód może być taki: zapytanie nic nie zwraca (czyli masz pusty wynik, czyli nie masz danych w bazie, które to zapytanie może wyciągnąć).
-------------------- "Hmmm, na wakacje trzeba będzie zacząć zarabiać, co nie? ;-] GTA IV się coraz bardziej zbliża... ;-]"
To się nazywa częsty update sygnaturki. ;-) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 9 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, nie. Ja eksportowałem bazę danych z serwera do localhosta i na niej testowałem skrypt. Czyli napewno na serwerze jest coś w bazie.
-------------------- "Zero 'errorów' nic nie oznacza. Walidator sprawdza tylko składnię. Kod strony jest jak psu z d**y wyjęty i to, że walidator świeci się na zielono nie oznacza, że ta kupa jest ładna" - mike
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Osiek almost City ;-D Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli wyświetli 0, to moja hipoteza się sprawdza ![]() //ech, kocham jak mi FF modyfikuje ten kod przy edycji... :/ Ten post edytował pbnan 18.04.2007, 18:55:28 -------------------- "Hmmm, na wakacje trzeba będzie zacząć zarabiać, co nie? ;-] GTA IV się coraz bardziej zbliża... ;-]"
To się nazywa częsty update sygnaturki. ;-) |
|
|
![]()
|
|
Odpowiedź znaleziona, aczkolwiek dziękuje za pomoc. Problem tkwił w tym, że MyAdmin przy eksportowaniu bazy danych, zamienił wszystkie duże litery w nazwach tabel, na małe. Toć i błąd wywalało.
-------------------- "Zero 'errorów' nic nie oznacza. Walidator sprawdza tylko składnię. Kod strony jest jak psu z d**y wyjęty i to, że walidator świeci się na zielono nie oznacza, że ta kupa jest ładna" - mike
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:01 |