![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Piszę z zapytaniem dotyczącym częściowo bazy MySQL, a częściowo PEAR'a. Próbuję wykorzystać poniższy kod:
Doświadczam poważnego problemu. Mianowicie nie widzę ani błędu, ani komunikatu "wszystko jest ok!". Po prostu biała strona w przeglądarce. Czy być może ktoś z was spotkał się z takim problemem? Poniżej dane odnośnie serwera: The AppServ Open Project - 2.5.7 for Windows Apache Web Server Version 2.2.3 PHP Script Language Version 5.1.6 MySQL Database Version 5.0.24a phpMyAdmin Database Manager Version 2.9.0.2 Strasznie mnie ten problem zdenerwował, bo wszystko zdaje się ( ![]() Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze to pomoze ale glowy nie dam ![]() -------------------- Pozdrawiam
kriqs mam nadzieje ze pomoglem :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 25.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Piszę z zapytaniem dotyczącym częściowo bazy MySQL, a częściowo PEAR'a. (...) Pozwolę sobie odświeżyć wątek. Mam identyczny problem. Raportowanie błędów włączone. Wygląda to tak jakby nagle następowało całkowite przerwanie programu, dokładnie w 6 linijce "$conn = DB::connect($dsn);". Niżej nie działa zupełnie nic. Mój kod wygląda następująco:
MySQL 5.0.22 PHP 5.1.6 Apache 2.2.3 Może, @lorm, udało Ci się rozwiązać już ten problem? Jeżeli tak to podziel się informacjami:) Pozdrawiam. Edit: Problem rozwiązany. Wszystko działa jak należy po tym jak pakiety pear oraz db znalazły się w C:\PHP\pear a w php.ini dopisane zostało include_path = ".;c:\php\pear". Ten post edytował Jen 23.08.2007, 01:21:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:26 |