![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak długo php.pl było martwe, albo od kiedy ożyło.
-------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widze, ze w dobrym momencie wpsialem php.pl :wink:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
wlasnie HYPER wyslij od czasu do czasu do Nas e-maila ze padnie i bedzie czynne w dniu
![]() jezeli masz problem z serverem to zalatwie Ci server z laczem 12 MB i cir-em lacznym 1 MB tylko daj znac gdyz wq** mnie ta padaczka z php.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, to nie jest w porzadku. Tez mi sie to bardzo nie podoba. Tym
razem problem polegał na tym, że wyjechałem za granicę i nikt nie potrafił postawić maszyny na nogi. Maszyna padła koło 14 lipca, prace wznowiła dziś tj. 26 sierpnia. itsme: chętnie przeniosę serwis na inny serwer, gdyż chyba nigdzie nie znajdę gorszego (jeśli chodzi o procent niezawodności) od obecnego. -------------------- Tomasz Wasiluk
Polcode >> Szukamy programistów z pasją |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o mail przyszedl....teraz juz kazdy bedzie wiedzial......
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2002 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciesze się ze moje ukochane forum znowu dziala
![]() Teraz czekam na start php.pl ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 13:31 |