![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pytanie od jakiegos czasu na mojej stronie zaczely sie pojawiac puste strony. Strona oparta php/mysql, zastanawiam sie czy to jest problem po stronie mojego hostingu czy moze kod php? Przeniesli mi strone na drugi serwer sql i ciagle to samo Ma ktos jakies zlote pomysly? pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Ja mam pomysł, podaj więcej danych, kod stron które się nie wyświetlają, może domyślasz się co jest nie tak.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam pomysł, podaj więcej danych, kod stron które się nie wyświetlają, może domyślasz się co jest nie tak. nie ma specyficznej strony ktora by mi dawala pusta strone , dzieje sie to losowo rozne strony link to jest hosting wspoldzielony, byc moze obciazaj konta |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 4 Dołączył: 13.01.2004 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ten sam problem mam od paru dni u siebie:S
skrypt raz dziennie aktualizuje baze i przelicza troche rzeczy - około 20k zapytan do sql wykonuje i od paru dni dostaje w 90% przypadków pustą strone :S bez zadnego komunikatu :S . Admin pisał że z powodu obciążenia serwera coś tam poobcinał:/ najgorsze w tym, że skrypt się wykonuje i zdycha w pewnym losowym momencie wpisujac bzdury do bazy ostatnim insertem... -------------------- gragieldowa.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:21 |