![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem sobie taki maly sktypcik. Wyświetla on listę plików w katalogu. Owszem ktoś zapyta po co to skoro apache czy IIS robi to sam jesli nia ma pliku index.*, wszystko sie zgadza ale taka liste moge formatowac tylko przez edycje plikow apacha (co do iis nie wiem - nie uzywam) a nie chce aby taka liste mieli wszyscy na serwie.
Ale dobra, rozpisalem sie za mocno. Problem polaga na tym ze im wiecej plikow tym wiecej wolnej przestrzeni od góry. Gdzieś musiałałem zgubić jakieś tagi ale nie umiem znaleźć co i jak ![]() Oto kodzik:
-------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2004 Skąd: z neostrady Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gołym okiem widać, że masz <br> w niedozwolonym miejscu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To weź mi pokaż co i gdzie poprwić bo ja siedze nad tym od 2 dni
![]() -------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat To weź mi pokaż co i gdzie poprwić bo ja siedze nad tym od 2 dni No nie oslabiaj.... wyraznie ci napisano : wywal <br>masz w kodzie jedno <br>. ciezko poszukac i wywalic? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Hehe, chyba ślepnę na starość
![]() Dzięki chłopaki, temat do zamkniecia ![]() -------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 13:06 |