![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Szukam ciekawego projektu na szkolny konkurs PHP. Ma ktoś jakieś propozycje dla Średnio zaawansowanego? Np ostatnio pisałem kompletny system Blogowy, oraz grę w statki. Tematyka obojętna. Dzięki z góry Pozdrawiam -------------------- kostek blog
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Konwerter Microsoft Office Open XML Format Document <-> OpenDocument Format. Uploadujesz jedno, ściągasz drugie. Zabawa z XML'em
![]() Ten post edytował sztosz 16.04.2007, 13:39:23 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
SOAP ;-)
Ten post edytował darektbg 16.04.2007, 18:38:00 -------------------- skocz.org - system skracania linków
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chodziło mi raczej o cos rozrywkowego, jakas gra? -------------------- kostek blog
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja myślałem że to ma być "ciekawy projekt"
![]() Ciężko znaleźć pomysł na ciekawą grę, taki żeby nie był jedynie powieleniem już istniejących, bez niczego świeżego :| -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A moim zdaniem to nie powinien Ci nikt tutaj pomagać.
Jednym z najważniejszych kryteriów (o ile nie najważniejszym) ocen prac w takich przypadkach, jest ocena pomysłu. Świeżość, pomysłowość, ciekawość. A Ty szukasz gotowego pomysłu. Tandeta. Ja bym nie identyfikowął się ze swoją pracą jeśli nie byłaby moim pomysłem, |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hm a może gra w chińczyka,
tylko, ze to bardziej pod JS podchodzi, zresztą jak każda GRA, także statki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może warto by zrobić grę o wymyślaniu gry?
![]() Jeżeli chcesz ciekawą rzecz język tu nie gra roli to proponuje http://pl.wikipedia.org/wiki/Nagroda_Loebnera a tu jako przykład http://pl.wikipedia.org/wiki/ALICE_%28sztu...inteligencja%29 JA się głowie nad własnych już 3 miechy i jak na razie średnio to idzie. Ale wytwór na moim etapie, pozwolił mi na uczelni dostać ze free egzamin. Ten post edytował Wykrywacz 20.04.2007, 09:25:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:41 |