![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam takie pytanie
musze mieć możliwość wystawienie np 1000 fv miesiecznie samemu to wypełniać kłopotliwa sprawa. może ktoś zna narzędzie do automatycznego wystawienia faktur w php. biedze pod uwage ceny itp. i sam tworzy PDF. zgodnie z ustawą nie trzeba wysyłać faktur do klienta droga pocztową można elekronicznie wiec nie bede musial latac z 1000 fv na poczte. Ten post edytował acztery 16.04.2007, 11:13:27 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 21.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Również szukam takiego skryptu. Pozdrawiam Piotr -------------------- Pozdrawiam,
Piotr |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2003 Skąd: Ustka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobaczcie tu: http://www.stevedawson.com/phpinvoiceit.php tylko musicie wykonać proste tłumaczenie skryptu na polski.
-------------------- | Wyposażenie gastronomii | Wiadomości RSS | Walcz ze SPAMEM |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 16.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Do drukowania faktur w pdf z poziomu PHP polecam wam biblioteke PHPFakturaPDF. php faktura pdf W prawdzie jest platna ![]() Sam w systemie dla klienta za pomoca biblioteki generowalem ok 1000 faktur, po przeróbce zeby byly 2 faktury na 1 stronie (oszczednosc papieru) ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 44 Dołączył: 10.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podepnę się pod temat, ma ktoś coś takiego na fpdf lub podobnej klasie ?
Próbowałem na jednym skrypcie napisanym na stronie fpdf ale nie do końca o takie coś mi chodzi. Bardzo pilnie potrzebuję. Z góry dzięki -------------------- WebLemon.pl - projektowanie stron www, reklama i PR w internecie - Adwords, Facebook.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Korzystam z wfirma, ogólnie świetny ale w kontekście tematu - posiada API.
Napisałem sobie własną klasę wykorzystującą te API ponieważ miałem podobny problem (mikro-usługi w dużych ilościach). Klasa (API) pobierane dane do faktury i ją automatycznie wysyła w formacie PDF. Korzystanie jest płatne (abonament), moim zdaniem rozsądna cena. Jest tam PP i jakby co mogę podesłać link na PW. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 44 Dołączył: 10.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, nie chodzi mi o żadne tam dodatkowe płatne usługi tylko na czymś co jest ogólnie dostępne w necie to postawić.
-------------------- WebLemon.pl - projektowanie stron www, reklama i PR w internecie - Adwords, Facebook.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 7 Dołączył: 17.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie, nie chodzi mi o żadne tam dodatkowe płatne usługi tylko na czymś co jest ogólnie dostępne w necie to postawić. Ja bym to zrobił tak: - tworzę sobie wzór faktury w html - ściągam sobie mPDF(fPDF ma słabe wsparcie dla polskich znaków diakrytycznych) - wypełniam sobie przy pomocy php wzór fakturki - generuję pdf(jedno polecenie w php) na podstawie wypełnionego html Jeżeli chcesz gotowe rozwiązanie to musisz zapłacić. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:20 |