![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Moim zdaniem nic flasha nie przebije, chyba ze microsyf znajdzie jakieś haki na adobe, co jest wątpliwe. O tyle o ile udało się im wygrać gównianą IE z netscape o tyle nie zwyciężą bitwy tym czymś, bo każdy szanujący się developer wie ile microsoft zrobił złego. SilverLightowi mówię NIE! i tyle. Ale to płytkie... i w sumie przykre. Żadnych konkretnych argumentów, kolejne ogólne bluzgi w kierunku Microsoftu. Swoją drogą: słyszałeś o platformie .NET? Też jest gówniana bo jest spod palców Microsoftu? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Naprawde nie wiem gdzie ty masz oczy ale w zdecydowanej wiekszosci wygrywa flash.
http://www.shinedraw.com/3d-illusion/silve...n-rotate-globe/ Tutel pewnie tez nie "zamula"? // EDIT Trzeba było odrazu mówić, że na unixie. U mnie na win wygrana dla flasha. Ten post edytował wookieb 30.05.2009, 18:36:35 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Skąd: W-WA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety, ale FLASH pod linuxem tragicznie działa. Mimo to uważam, że SilverLight to niewypał. Nigdy nie miałem zainstalowanej wtyczki do SL, bo NIGDY go nie spotkałem. Dopiero teraz jak chciałem zobaczyć jak działa w porównaniu do flasha zobaczyłem informację, że muszę go zainstalować. Dopóki takie serwisy jak youtube będą korzystały z flasha SL nie ma szans się wybić.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 20:14 |