![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 578 Pomógł: 69 Dołączył: 15.04.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem - stworzylem dwie strony i w jednej po pewnych modyfikacjach (niestety sam nie wiem co zrobiłem) jedna umie tworzyć pliki ponad 4096 znakowe, druga nie. WHY? - Przecie kody są podobne.
Pomóżcie: co trzeba zrobić by zawsze obsługiwać duże pliki? 1st:
2nd:
Uwaga!: zmiana w kodzie liczby 4096 na inną nic nie daje! ------------------------- proszę używać poprawnego BBCode tym razem poprawiłem na przyszłość proszę pamiętać ~Cienki1980 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
który kod działa poprawnie, który nie, i jaki błąd / zachowanie się pojawia.
No i oczywiście pytanie - co tak naprawdę chcesz osiągnąć? ps. a swoją drogą - od dawna istnieje file_get_contents" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual oraz file_put_contents" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual które radzą sobie z tym najlepiej. -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 578 Pomógł: 69 Dołączył: 15.04.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"jedna umie..druga nie" druga == 2nd
Więc wiadomo która działa która nie Co chce osiągnąć? - przecież piszę - czytaj ze zrozumieniem: chce obsługiwać pliki ponad 4096bajtowe Chciałbym też wiedzieć dlaczego nie działa drugi kod - nie zadowoli mnie odpowiedź "można to zrobić inaczej" Błąd jaki się pojawia: po osiągnięciu rozmiaru 4096 bajtów do pliku przestają być dopisywane znaki. Ten post edytował timon27 21.04.2007, 01:16:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:50 |