![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
za pomoc bylbym bardzo wdzieczny!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 5 Dołączył: 13.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "Don't tell me you want a bridge - show me the canyon you want to cross" Giuseppe Delena
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wyskakuje error
Fatal error: Call to a member function on a non-object in c:\usr\upo\odczytywanie.php on line 2 ps. chodzi o odczytanie rekordow z tabeli, z pliku, nie z bazy danych Ten post edytował bodzio1000 15.04.2007, 13:26:47 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 5 Dołączył: 13.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie ma tutaj jasnowidzów - mówisz tabela to dla mnie równa się tabela w bazie danych
podaj kawałek kodu z tego pliku, z którego chcesz czytać rekordy -------------------- "Don't tell me you want a bridge - show me the canyon you want to cross" Giuseppe Delena
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a znasz kod na skasowanie co drugiej linijki w pliku i zapisanie zmian ? jak ty bys to napisal ?
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- "Don't tell me you want a bridge - show me the canyon you want to cross" Giuseppe Delena
|
|
|
![]()
|
|
wlasnie cos mi nie pasi. mam taki temat na referat do szkoly jak w temacie i ma byc to skrypt php, ale przeciez w php nie da sie tabelek zrobic..ma ktos moze jakis pomysl jak moznaby to zrobic?
|
|
|
![]()
|
|
jakiej znowu tabeli? i czemu wydaje mi się, że na dwóch kontach jedziesz?
|
|
|
![]()
|
|
jak odczytać z tabelki wszystkie rekordy i wyświetlić je na stronie
z tej, wydaje ci sie.. |
|
|
![]()
|
|
cierpliwość tracę - z JAKIEJ tabeli? dokładnie
|
|
|
![]()
|
|
chodzi o tabele, ktora wykona pętla while, a pozniej drugi skrypt odczyta wszystkie rekordy z tej tabeli i wyswietli je na stronie..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy cie dobrze skumalem pozatym dzis jestem troszke na bani więc wybacz jeśli coś źle kumam:
Jeśli chodzi o wyciągnięcie danych z bazy to
jak tabela ma wykonać pętlę while ![]() Później explodem po konkretnych znacznikach np. końca tabeli lub początku i po znacznikach rozpoczęcia kolumny wiersza itd. Jak nie napiszesz jak wyglada plik to nic z tego. Ten post edytował lopez86 15.04.2007, 16:49:06 -------------------- c++ , javascript , PHP , SQL , MYSQL , CSS - wszystko czego potrzebuje prawdziwy mężczyzna LoL
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@bodzio1000, jak nie napiszesz jasno o co chodzi, to rozwiązania nie będziesz miał.
@lopez86, ty nie chodzi o tabele w bazie danych - tak przynajmniej napisał autor owego tematu. -------------------- w3c & c++
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 21.10.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bodzio1000 a nie chodzi ci o tabelkę utworzoną przez html??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 16 Dołączył: 22.02.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czytam czytam ten Temat i ja nic nierozumiem o jakie tabele dalej chodzi .... powiadasz do szkoly portzrebujesz heh a chociaz z raz byles na tychg zajeciach ...? bo Ty nawet nieumiesz wyjasnic tu o jaka tabele chodzi .....
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dwie strony topiku, który dotyczy wyjaśnienia o jaką tabelkę chodzi! :|
-------------------- w3c & c++
|
|
|
![]()
|
|
Dzisiaj sie dowiedzialem szczegolow bo nauczyciel sam nie wiedzial jaka to ma byc. chodzi mi o odczytanie z tabeli z bazy danych wszystkch rekordow, oraz wyswietlenie ich na stronie
thx |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 16 Dołączył: 22.02.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do nauczycieli niekturzy mnie rozwalaja na maxa:D zadac cos ale samemu niewiedziec dokladnie czego:D heh pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:50 |