![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jestem tu nowiuteńki. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów serdecznie.
Nie wiem nic na temat php. Jednak muszę sie czegoś dowiedzieć, zajmuje się projektowaniem grafiki na strony www. Niestety jedną z tych stron mam wykonać. A oto problem: Mam sobie skrypcik php
ma on wysyłać mi formularze no i wysyła całkiem do ludzi. Problem pojawia się natomiast gdy już wyśle. To znaczy wyświetla on jakieś tam "message" a ja bym nie chciał, żeby w wypadku powodzenia wyświetlał je , ale przechodził do innej strony zdefiniowanej na tym serwerze, bo tam będzie następna część formularza. Bardzo bym prosił o modyfikację tego skryptu (tak by fajniej było), lub podesłanie czegoś co będzie sie dało tak ustawić i będzie rownie proste w użyciu dla totalnego laika jak to powyzej... zanim szef mnie powiesi ![]() POMOCY ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wykasuj linijkę 30, a w jej miejsce daj przekierowanie czyli:
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nie pomogło, odpowiedź po wysłaniu formularza brzmi
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/virt_ftp/margraf.pl/WWW/testy/zamow.php:11) in /home/hosting/virt_ftp/margraf.pl/WWW/testy/zamow.php on line 58 da się coś z tym zrobić ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nie pomogło, odpowiedź po wysłaniu formularza brzmi Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/virt_ftp/margraf.pl/WWW/testy/zamow.php:11) in /home/hosting/virt_ftp/margraf.pl/WWW/testy/zamow.php on line 58 da się coś z tym zrobić ![]() ![]() Szukałeś na forum albo na google rozwiązania swojego problemu ?! PHPedia :: Cannot add header information - headers already sent -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:22 |