![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadza się - euronet jest wszędzie i dlatego ING ma ten minus że pobiera złotówkę przy wypłatach z euronetu. Zastanawiam się co by się stało gdybym chciał wpłacić większą sumę pieniędzy np 5000 we wpłatomacie.. Podobno zdarzają się/zdarzały się sytuacje, że wpłatomat zżerał kase.. No i firma kurierska.. Mam czekać 3 tygodnie na niekompletną umowę..
Czy ktoś z Was ma konto osobiste w ING? I co myślicie o Polbanku (konto samooszczędzające) Ten post edytował Jarod 26.12.2007, 10:50:57 -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja w sumie nie wiem - w moim mieście nie ma wpłatomatu - pieniądze wpłacam poprzez danie gotówki rodzicom, a oni przelewają ze swoich rachunków, albo jak dostanę przelew - nie lubię gotówki.
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiedziałem, że w polsce w ogóle działają wpłatomaty. Które banki dają tą możliwość, w jakich miastach jest to dostępne i na jakich warunkach?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działają działają.
W Poznaniu np. kilka wpłatomatów ma mbank. W skrócie działa to tak, że wkładasz pieniądze w "dziurkę" maszynka przelicza, wyświetla ci kwotę i jeśli kwota się zgadza to akceptujesz... i tyle. @Jarod: Co do pomyłek, to dziwna sprawa, bo mnie pytał czy kwota się zgadza, więc jeśli wiesz ile wpłacasz to trudno żeby ci coś "zjadło". Ale może nie wszystkie wpłatomaty tak robią. Ograniczenie jest takie, że banknoty muszą być w dobrym stanie, bo inaczej maszynka ich nie przyjmuje - po prostu oddaje je jako nierozpoznane. W sumie korzystałem tylko raz czy dwa razy, ale działało to całkiem sprawnie. Ten post edytował athabus 29.12.2007, 17:02:49 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 7 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Bystrzyca Kłodzka/Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
lepiej wysłać od kogoś z konta na konto mbank.
Poza tym kochani Intelligowicze, bank jak dostał w dupę po phisingu to dopiero 21 grudnia opublikował mini-news o fałszywych emailach. Mbank takie newsy wielkimi czerwonymi literami jest szybszy. Nie wybieraj Intelligo, wybierz mBank. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Wbrew wszystkim poszedłem do KredytBanku i założyłem konto studenckie ;-) Dziękuje wszystkim, bardzo mi pomogliście, ale po prostu nie byłbym sobą ;-)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 01:37 |