![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siems. Zawsze chciałem zrobić gierkę typu np. Ogame, opartą o przeglądarke internetową. Tylko problem w tym, że nie za bardzo wiem jak.
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 2 Dołączył: 10.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- dobry pomysł na gre (zasady, bohaterzy itp. wszystko przemyślane)
- wiedze na temat php, mysql - chyba najwazniejsze - dobrego grafika (bo jeszcze nie widziałem ładnej gry przez przegladarke) - użycie takich technologii jak ajax(żeby to jakoś "ożywić") tez by sie przydalo - a nie sam tekst i czekanie na koleją "turę" czy jak to tam sie nazywa w tych smiesznych grach -------------------- :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siems. Zawsze chciałem zrobić gierkę typu np. Ogame, opartą o przeglądarke internetową. Tylko problem w tym, że nie za bardzo wiem jak. ![]() ![]() Uczyć się i podglądać rozwiązania. A i używać szukaj. -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
n/c powinien być automatyczny LST
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siems. Zawsze chciałem zrobić gierkę typu np. Ogame, opartą o przeglądarke internetową. Tylko problem w tym, że nie za bardzo wiem jak. ![]() ![]() To nie taka prosta rzecz jak ci się wydaje ![]() A moja porada jest taka: 1. Musisz miec dobry pomysl na gre, a nie "cos w stylu ogame" a jak juz to zalatwisz to proponuje punkt 2 2. Uzbieraj sobie kupe kasy, wynajmij za nia dobrych programistow i grafika, bo sam to nic nie zrobisz, to ci akurat moge zagwarantowac |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:14 |