![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam kochani potrzebuje przepis jak zrobić moduł w php który umożliwiał by uzytkowniką strony dodanie grafiki we flash, właściwie moduł taki istnieje już jednak problem pojawia sie przy wyświetleniu flasha gdyż pojawia sie plik flash w pełnym rozmiarze ( na cały ekran) jak zrobic aby po wyświetleniu jakiegoś pliku swf który dodał user pojawił się on w rozmiarze własciwym a nie na cała strone , tak myślałem może by sie dało napisac coś aby po kliknieciu w guzik wyświetl plik pojawił sie tem flash w flash playerze naszego kompa tylko nie mam pojacia jak takie połaczenie napisac (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) jeśli nie jasno pisze a ktoś jest w stanie pomóż to gg 3783111 wszystko wyjasnie i pokaże. dzieki z góry
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja mam propozycje - przeczytaj swojego posta od początku do końca i zastanów się czy ktoś kto to czyta ma jakiekolwiek szanse na zrozumienie tego co napisałeś. przemyślisz - napisz znowu.
pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Osiek almost City ;-D Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jak zrobic aby po wyświetleniu jakiegoś pliku swf który dodał user pojawił się on w rozmiarze własciwym a nie na cała strone Można z tym zrobić coś takiego: No i rada devnula jest oczywista, prosta i działająca (chyba). A z pewnością odpowiednia (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@pbnan: jeśli koledze chodzi o coś takiego to od tego są paramery width i height dla elementu object, co nie zmienia faktu że post jest strasznie pogmatwany i brak w nim szzczegółowego opisu problemu
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze, getimagesize" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual pomoże ci poznać wymiary pliku swf.
Po drugie, nie pokazuj go przypadkiem jako sam *.swf, bo w większości przypadków zajmie całe okno. Osadź w htmlu tak, jak standardowo robi się to z plikami *.swf i dopieru pokazuj czy to na stronie czy w jakimś pop-upie. pozdr. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:12 |