![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 30 Dołączył: 22.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę mi głupio pisać bo wczoraj wam głowę zawracałem ale znów stanąłem w swoim projekcie w miejscu.
Mój problem polega na tym że potrzebuje po kliknięciu w linka przejść na stronę i przesłać zmienną. Wujek google znalazł cos takiego I oczywiście śmiga, ale jak zawsze problemy się nie kończą. Ja ten formularz mam w pętli for no a niestety przykład ten działa dla pojedynczego przypadku, jeżeli jest ich więcej wiesza sie z powodu zdublowania name zapewne. Może wie ktoś jak wysłać taki zapętlony formularz za pomocą kliknięcia w link? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: piczu.info Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
uzmiennic parametr name?
-------------------- pozdrawiam :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie łatwiej tak:
i tak wysyłąsz dane via get i tak -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 30 Dołączył: 22.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli tylko da się z tego pdzyskac zmienną to napewno łatwiej zaraz sprawdze
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Faktycznie działa myślałem że bez formularza sie nie da dziękuje i życzę miłego dnia
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 01:00 |